John Vos

Diagonale Dienstverlening

Profielschets

Mijn naam is John Vos, geboren op 23 juli 1948 in Stad-Delden (Overijssel).


Momenteel, met echtgenote Lidy, woonachtig in Deventer. John VosVader van drie dochters en Opa van kleindochter en kleinzoon.

 

Als huisdieren hebben we Benka de logeerhond, Gupjes en een vijvertje met vissen, kikkers en salamanders.

 

Vanaf 1969 werk ik in de automatisering. Ooit begonnen bij de Hollandse Signaalapparaten, maar al vroeg overgestapt naar een software-house (Volmac). Vanuit Volmac (nu Cap Gemini) gewerkt aan een grote verscheidenheid aan projecten waarvan de meesten bij de Nederlandse Spoorwegen of ProRail.
Mede door een groot aantal vakopleidingen en ervaringen met ontwikkeling, beheer en project management van informatie systemen ben ik doorgegroeid van programmeur naar projectmanagement.
Diploma's: HBS-B, AMBI, ITIL SM.

Op deze website staat mijn beknopte CV (download CV John Vos). Een uitgebreide CV is beschikbaar en wordt op verzoek toegezonden.

Naast mijn professie doe ik vrijwilligerswerk voor Don Bosco Deventer, Deventer Wijkaanpak, en Muziekkoepel Worpplantsoen.


Mijn belangrijkste hobby's zijn: Bridge bij BC ISALA en Sans Tabac, Muziek (bas bij zangkoor Radians en een beetje gitaar) en Organisatie Evenementen.